SEO

Leer Google Ads en SEO-strategieën om uw bedrijf te laten groeien

Uw bedrijf online laten groeien is makkelijker gezegd dan gedaan. Met zoveel beschikbare marketingkanalen en zoveel mensen die internet gebruiken, zijn er schijnbaar grenzeloze mogelijkheden om de producten en diensten van uw bedrijf in de gaten te houden. Maar marketing wordt ook duur, en veel kleine bedrijven hebben niet echt het budget om een ​​zinvolle impact te hebben op hun digitale marketinginitiatieven. Daarom is organisch zoeken zo belangrijk.

Google ontving in 2019 meer dan 2,3 biljoen zoekopdrachten. Mensen gebruiken Google om praktisch alles te vinden; het is hun definitieve bron voor het leren en ontdekken van nieuwe producten en diensten. Als bedrijf is het absoluut noodzakelijk dat uw website bovenaan de pagina’s met zoekresultaten van Google staat. Dat is waar zoekmachine optimalisatie (SEO) om de hoek komt kijken.

In de Ultieme Google Ads & SEO-certificeringsbundel leert u hoe u uw bedrijf online kunt laten opvallen zonder een groot deel van uw budget uit te geven aan betaald verkeer.

Deze bundel van negen cursussen bevat bijna 30 uur training over alles wat met SEO en Google Ads te maken heeft. Het wordt geleid door Joshua George, oprichter van SEO-bureau ClickSlice. Hier geeft hij u een inleiding tot Google Ads en een uitgebreid overzicht van SEO voor bedrijven. U leert hoe u uw bedrijfsvermeldingen op Google kunt optimaliseren om altijd te scoren wanneer mensen zoeken naar wat u doet, inclusief lokale SEO, zodat u voor een bepaalde service als het beste bedrijf in uw regio wordt gerangschikt. De inhoud behandelt ook hoe u webpagina’s op WordPress kunt maken en beheren die volledig zijn geoptimaliseerd voor SEO, hoe u nieuwe business-to-business-leads kunt genereren via SEO en hoe u uw domeinautoriteit kunt verbeteren door middel van linkbuilding. Er is zelfs een cursus gewijd aan het runnen van een SEO-bureau.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.